16 comments on “Harcsa mészárlás a SIÓ csatornán!

  1. szegény harcsák!!! miért kell ilyet csinálni valaki mondja már meg??? EMBEREK vagytok??kik ilyet csináltok????nem…

  2. Szomorú nézni, hogy gyermekkorom kedvenc csatornájára is eljutottak a mindent elpusztító, csak mának élő, gátlástalan rabsicok. Érdekes, hogy ehhez még nem érkezett hozzászólás! Vajon ennyire nem érdekel senkit? Ilyenkor nem lehet ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni?

  3. baszki mimegy itt az országba..felháborító!!!mindenhol megy az orvhalászat itt a dunai holtágkban is.. 😦

  4. A jó Isten szerelmére, ez már megint mi??Milyen állatok élnek köztünk??Azt már nem is akarnám tudni,hogy milyen szenvedésen mentek keresztül ezek a halak.Ez a látvány csak abban erősít meg engem,hogy azon legyek minél előbb letegyem a halőri vizsgát!!A rendes pecásokat tisztelem,minig is tiszteltem,de ha valaki megérdemli akkor nem lesz maradása a környékünkön az biztos!!!!!!!!!!!!!

  5. Halőri vizsga… Helyes! Év elején voltam a TOHOSZ-nál,felajánlottam a szolgálataimat,mint társadalmi halőr. Ezzel ugyebár semmilyen juttatás stb. nem jár. Csupán azért,mert látom mi megy a Sión,illetve nem látom,csak az eredményét. Mi volt a válasz? Köszönjük,de nincs rá szükség…. Huszon pár éve horgászom többek közt a Sió csatornán is,ellenőrt csak fényképen láttam.

  6. Vágóhoroggal a szájában kellene végighúzni a Sió partján az ilyen rohadékot, majd a főtéren felhúzni egy fára, és kibelezni.

  7. Ezek az emberek magasról le……ják az élővilágot! Csak a pénz motiválja őket! Már a parton megpucolták őket, ezér úgy gondolom hús piacra kerültek szegény jószágok! Azon se lepődnék meg ha kisebbséghez tartoznának az elkövetők, akik lassan a többség lesznek!

  8. Ez borzasztó! Milyen állatok lehettek, mert nem nevezném embernek az tuti!
    A Sión, ha van időm le szoktam menni horgászni, ritka az olyan hogy nem jön,jött oda hozzám 1-2 “színes bőrű” és mondá hé testvér nincs véletlenül horgod? Gondolom engedéllyel rendelkező egyének mind.

  9. A Balatonon napi kb 100 harcsa pusztul el.Ez természetes ,nyilatkozta az egyik Balatoni halásztársaság vezetője.Nem kéne tenniük valamit hogy ne így legyen?!

  10. Ennek semmi köze az irigységhez “cigány rabsic”ez állatkínzás ,vandalizmus és semmi köze a horgászathoz ,egy zsák cementel a bokáján megnézetném ezekkel a férgekkel hogy hol is nő meg a harcsa ekkorára ,ezt az állatkínzást bevállalnám

Szólj hozzá Te is!