7 comments on “Neszmélyi rabsicok 2009.

 1. Itt egy komment!

  Sziasztok!

  Ettől az egésztől felmegy a pumpám!
  A terepkabátos “ember” Boros Attila dunaalmási lakos.A pontos címét nem tudom,de ahogy visz le az út a kemencékhez,a sínek előtti utca jobbra mindjárt az első ház!A süttői erdőgazdaságnál közhasznú munkás.Gondolom ott is lopja kínozza a vadakat!Hurok stb.!Onnan is ki kéne rúgatni!Bár akkor lehet többet járna a dunánkra!A halőrökről meg annyit,hogy a 4 v 5 év alatt 3x ellenőriztek,azok is rendőrök voltak!Ebből 2ellenőrzés a vízen ért!Én még sosem találkoztam halőrrel,pedig egy héten 5x biztos lent vagyok évek óta!Ezeket a képeket szét fogom küldeni mailben,névvel címmel!Aki tud esetleg több infót,az terjessze!

 2. A szezont a fazonnal nem keverd! Itt a horgászok érdekeiről van szó, a politikai dolgokat nem mi fogjuk megoldani. egyébként alulról kell elkezdeni bármilyen megtisztulást. Ha ellopom a kocsidat nem gáz, mert a politikusok úgyis többet lopnak???????

 3. Kedves tata!
  „Gondolom ott is lopja kínozza a vadakat!Hurok stb.!”
  Ne gondoljál inkább semmit, ugyanis úgy tűnik nem erősséged. A Dunádat meg talán védd meg azoktól, akik rendszeresen levillanyozzák, lehalásszák, mázsa számra lopják az „árut”.

  „Én még sosem találkoztam halőrrel,pedig egy héten 5x biztos lent vagyok évek óta!”

  Tanácsolom, hogy jó sorodban erről ne feledkezzél meg. Verd el a port a nagyokon, ne a többnyire szerencsétlen sorsú embertársakon.
  Legközelebb először vállald saját nevedet és címedet mielőtt másokét beírod. Ugyanis amíg ezt nem teszed meg, addig csak egy hiteltelen provokátor vagy.
  Te minden bizonnyal maga vagy az erkölcs és a megtisztulás, az élet minden területén, így hát sok sikert, hogy kirúgassál pár hányatott sorsú embert.
  Szóval hajrá!

 4. Tata!!!!!!!
  Te egy gyáva féreg vagy ha ismered a “kapálót” akkor tudod a sorsát is!
  Te gyáva alattomos csúszómászó!!!

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s