5 comments on “Nyílt hozzászólás

  1. Szevasztok! Nagyon jó kezdeményezés! Szerintem minden horgásznak kellene támogatni a dolgot. Abban is biztos vagyok, hogy ha tovább viszitek, sok támogatótok lesz. Sajnos az átkosban minden gyárban loptak. A halak védelme elsikkadt, most kezdenek észbe kapni. Szerintem ha lenne esze egy politikusnak ezen a téren simán nyerne 300.000 szavazatot, csak egy kicsit fel kellene karolnia dolgot. Ha lesz saját”élmény” megírom nektek és erre buzdítok mindenkit!!!

  2. A tettest megfognám,a hátába akaszték egy kampót,és az 1 fokos vízbe belerugdosnám aztán izmból cibálnám neki,hogy a jó édes kurva anyját ott bassza szájba!

  3. Ha már vki halászik,gereblyézik vagy ilyesmit csinál.Az legalább ne igy csinálja ilyen nyiltan hogy mindenki lássa!!!

  4. Rossz nézni hogy megkinozzák ezeket halakat ezek csoportok milyen városokba vannak én is beszeretnék lépni halak védelmébe egy csoportba de városomat nem mondom nyilvánosan.email cimemre küldjön vezetöség üzenetet és elmondok mindent hogy melyik városba lakom szomoru nézni ezt harcsát hal is érzö lény

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s