15 comments on “Csatlakozz!

 1. Reméljük mindenki így gondolja, és nem csak sajnálkozik, hogy senki nem csinál semmit! Főleg ezt hallom, aztán mindenki megy nyugodtan pecázni. Aztán ha lát egy rabsicot, né má ott egy, de rendőrt, halőrt nem hív. Majd a kocsmában, bakker láttam egyet, de nem jött ki senki és nem csinált senki semmit.

 2. Sziasztok!

  Mikor lesznek láthatóak a halőrök telefonszámai?
  Engem konkrétan a fővárosi Duna szakaszon tevékeny halőröké érdekelne!
  Köszi!

  Üdv.: Z.

  • A Duna fővárosi szakaszán egy embert ismerek aki lelkiismeretesen végzi a halőr munkát. Orbán István. Tel:+36309431913.
   Remélem segítettem.

 3. Balda Miklós:+3630-326-86-41
  Fekete-Körös,Fehér-Körös,Kettős-Körös a Békési duzzasztóműig

  Fehér Csaba:+3630-498-49-27
  Hármas Körös a gyomai közúti hídig,Siratói holtág,Félhalmi,Danzugi holtág

  Gyulai Mihály+3630-205-38-22
  Hármas-Körös-40-55 fkm,Sirató,Békésszentandrás

 4. Végre van egy oldal,ami erről szól!!!Bízom benne,hogy van értelme harcolni ezek ellen,és hogy sokan fogják majd nézni az oldalt! Hajrá!!!

 5. Sziasztok!

  Apám vizsgázott hivatalos halőr a Szerencsi horgászegyesületnél. Illetékességük: Szerencsi horgászegyesület vizei (Monoki tó, Szerencsi tó, Szerencs patak, Takta) azon kívül Tisza a határi befolyástól a Tiszalöki erőműig, Bodrog, Bodrogköz. Ezek biztosan, de ezen a környéken bárhol tapasztalt kihágásokat lehet nekik jelenteni bármely vízen, ők tudják ki adott helyen az illetékes, és tudják neki jelenteni.

  Horgászegyesület elérhetőségei:
  06 30/ 358-35-23
  szerencsihe@gmail.com

  Ha ezen a telefonszámon esetleg nem elérhető senki éppen, akkor apám elérhetősége:
  06-20-519-0765

 6. Üdv!

  Nem vagyunk semmilyen bejegyzett szervezet, de simán vamzerkodunk, ha kapálást vagy hálós embert látunk, a blogon is nyomatjuk rögtön, képekkel együtt.

  Üdv

  KGy

 7. Üdv!
  Előre kérek elnézést, hogy hozzászólásként írok, de vagy az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg nincs kapcsolatfelvételi lehetőség az oldalon.
  Az lenne a kérdésem, hogy az Aranyhal Horgászportál 95 fős közössége, hogyan csatlakozhat hivatalosan az Anti Rapsic mozgalomhoz. Itt Győr környékén is “szép hagyományai” vannak a halrablásnak…
  A bannert elhelyeztem az Aranyhalhorgálon! Jó munkát!
  Üdv, Garamvölgyi Imre szerkesztő
  e-mail: wpnews@wpnews.hu

 8. Irigyellek bennetek antirabsicok! Miért: vas megyében voltam halőr és a fiam is 2010 Augusztusig, a vas megyei horgász szövetség ügyvezetőjének közbenjárására töröltek bennünk a halászati őrök listájából! Tették ezt azért mert egy 2009 évi ellenőrzésünk/közös rendőri/ során az ügyvezető úr egyik barátja engedély nélkül horgászott,az ügyvezető engem utasítgatott,hogy nézzem el! Erre én nem voltam hajlandó és nem engedtem meg,persze erre az lett a válasz hogy megvonta a megbizási díjam,/ rabsicnak meg fizetik,persze ő megvehető/ezek után én természetesen lemondtam a hatalmas üzemanyagköltségtérítésről/egy ellenőrzés a rámbizott területen közel 175 km. mindezért havonta 8000 és 15000 ft. közötti összeget kaptam attól függően milyen lábbal kelt!/ Tette ezt annak ellenére ,hogy a közel három év alatt 37 orvhorgászt fogtam 133 db. engedélyt váltattam ki, 2009-ben az árvízek után több tízmilliós tételben mentettük saját költségemen az ártéren rekedt ívadékokat,amiket csakis és kizárólag az eredeti élőhelyükre a folyókba tettük vissza,és nem úgy mint eggyesek és vezetők is! akik elvitték az ártérről a halakat. A kamerámmal filmeztem az ártéri ivadékmentés egy részét, bizonyitás miatt, valamint elötte lévő évben a paducok ívását is lefilmeztem a pinkán,ezeket elkérték és filmjeikhez felhasználták mindenféle engedélyem nélkül! Még személyességi jogokat is sértettek vele, ezeket felhasználták mindenféle fórumon,ezzel dicsekedtek közgyüléseken de úgy hallottam még országos fórumon is! Persze igérgetést és átverést azért kaptam tőle! Ezt egy levélben le mertem írni,ezért lett ez a szankció, csak azt nem értem,hogy a fiam nem tett ellenük semmit csak ingyen és becsülettel dolgozott! Persze az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy annak az egyesületnek vagyok a titkára akiket kiizártak a vasi szövetségből mert azt mertük tenni amit jelenleg tesz az ügyvezető úr/lásd:paksi platform!/ minő érdekes az élet! Többet megtudhattok a” vasi vizek” oldalon,/nem vasi vizeken,hanem, csak vasi vízek!/

  Válasz

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s