26 comments on “Az utolsó murai simatok?

 1. Üdv!
  A letenyei “horgászok” napi szinten gerebjéznek az autópálya hídjának tövében, rendszeresen véres a vízpart! Én még ellenőrt rendőrt sem láttam ot ellenőrízni. Én nem horgászom ugyan, de a szenvedő halakat sajnálom.

  • Kedves Uram, a Zalai Hírlapnak szeretnék egy cikket készíteni a horgászszezonról, a pecások növekvő számáról, na meg a murai rabsickodásról. Megköszönném, ha utóbbiban tudna némi infóval segíteni. Kérem, jelezzen vissza.

   Üdv.:

   Horváth Attila
   újságíró
   06205724725

   • Ja éppen ráértem a törlésre! Jó legyél, és ne rabsickodj !

    Hostname:87.229.8.36.z-net.hu
    ISP:Deninet KFT
    Organization:GYL COMP Kft.
    Assignment: Static IP
    Country:Hungary hu
    State/Region:Zala
    City:Lovászi
    Latitude:46.55
    Longitude:16.5667

 2. Ha jó tudom közelben a rendőrség-határőrség! Onnan senki sem foglakozik az üggyel? Meglátjuk mit lehet tenni az ügyben, ennek utána nézünk! Van a közelben csapattag…

 3. Hello,4-5 éve fogták-emelőhálóval-kettő volt a”kisszerszámban” ,de nem tudta kiemelni a faszi és egy pillanatra visszaengedte a cuccot a vízbe.A nagyobbik szerencsére meglépett.

 4. Sima tok hazánkban védett, a kertben állva biztos a visszaengedésen gondolkodik, láncon tartva a jószágot. Nincs miről beszélni!

 5. Egyébként Lala nagy barom állat vagy te,mert azt mondod visszaengedted a halat azt láncon lógatod igy ne csodálkozz ha rád szálnak öcsém van még tanulnivalód!aggódnod nem kell a képen látszik a bajuszod de az nem lehet bizonyíték mert az soknak van Ha bőr ruhát adnának rád beillenél a kék osztriga bárba.Én nem így csinálom hanem egyedül kell a zavarosban evezni úgy ahogy nem látja senki és nincs szemtanu és kuss van.Na pá!

 6. he te rossz tahó ne az én nevemen irkálj,találj ki valamit ami illik rád.Javasolnám a talajiparaszt nevet.Lala a 2:12 du hozzászólást nem én írtam.

 7. ….Vagyis bocs!Lehet,hogy én írtam csak elszálltam egy időre de már minden rendben!
  Ilyenkor gyakran előfordul hogy magammal vitatkozok amint látod!

 8. Visszajelzés: Napi árfolamok, árfolyam, árfolyamok, hivatalos árfolyamok

 9. A Pávlic Lala fia emelőzése miatt vita alakult ki tavaly az őrtilosi Mura parton és a Lala megverte másnap a fiának éppen csak szólni merészelő (nem kis termetű férfit) engedélyes kisszerszámos halászt, a néhai sporttársát. Ezért képes volt Nagykanizsára elautózni kora reggel, a férfi munkahelyi parkolójába! – Mert Laláéktól már senki nem jár közgyűlésre és úgy tűnik engedélyt sem váltanak.

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s