99 comments on “USZÓDI RABSICOK, TOLVAJ HALÁSZOK, BŰNSZÖVETKEZETBEN!

 1. Üdv!
  Előre kérek elnézést, hogy hozzászólásként írok, de vagy az én figyelmemet kerülte el, vagy tényleg nincs kapcsolatfelvételi lehetőség az oldalon.
  Az lenne a kérdésem, hogy az Aranyhal Horgászportál 95 fős közössége, hogyan csatlakozhat hivatalosan az Anti Rapsic mozgalomhoz. Itt Győr környékén is “szép hagyományai” vannak a halrablásnak…
  Kaphatok esetleg egy banner linket is?
  Üdv, Garamvölgyi Imre szerkesztő
  e-mail: wpnews@wpnews.hu

 2. Uszódnál már több rejtélyes haláleset történt a halászok körében. Talán az egész országban itt a legmagasabb a halálozási ráta e foglalkozás körében. Nem csak az uszályosok rapsickodnak, hanem sokan mások is, már már sportszerűen.

 3. Be kell tiltani a halászatot,mert már a vizek nem tudják kompenzálni a gátlástalan rablást!
  RABLÁST!!! RABLÁST!!! RABLÁST!!!
  Ezeket a köcsögöket,pedig le kellene csukatni súlyos környezetpusztításért!

 4. Így van,be kell tiltani,mert a kishalász engedély csak ürügy!
  Ez engedély birtokában a legnagyobb nyugodtsággal lophatja tonnaszámra
  a halat(a horgászoktól meg mindenkitől)mert úgy sem látja senki,hogy mit és mennyit fog,és hát halászhat,mert engedélye van!
  Ha pedig árulják a halakat akkor viszont nagyon könnyen meg lehetne fogni őket!

 5. Aki halásztól feketén (számla nélkül, tilalmi időben, stb.)-, vagy rabsictól lopott halat vásárol és az így szerzett halat kereskedelmi forgalomba hozza, avagy a vendéglátásban használja fel az közegészségügyi, illetve (büntető, ill. adó) jogi értelemben felelős: 1. ellenőrizetlen eredetű és ellenőrizetlen minőségű élelmiszert hoz forgalomba, 2. orgazda a lopott hal tekintetében, de minimum bűnsegéd, 3. lévén, hogy a lopott hal adásvételét számlamozgás nem kiséri, így adóigazgatási és büntetőjogi szempontból is relevánsan szankcionálható, büntethető úgy az eladó, mint a vevő!

 6. Nem tudom ki a szerzője ennek az ökörségnek de itt már bűnszövetkezetről hablatyol mindenki!!!!! Az a gond , hogy ez csak egy hülye kitaláció valaki irigy rájuk és így próbálja lejáratni őket, ott nincs lesháló sem olyan dolog ami nem engedélyezett!!!! És elmondanám, hogy a legnagyobb rabsicok pont a halőrök meg a HTSZ-esek!!! Azokról írjatok!!!!!!!!!!

 7. Nagyon sok fix helyre árulják a halakat nem csak Dunapatajra !
  Ott helyben mindenki tudja,hogy ebből élnek,de senki nem tesz semmit ellene!
  A község vezetősége is szarik rá,mert talán ők is tőlük vásárolnak!
  Van ott polgárőrég is akik mindig is tudtak róla,de akkor mi a faszért őrködnek,ha nem jelentik a lopást??!!
  Ezek a patkányok kérem igenis orvhalászok,akiket nagyon gyorsan le kell állítani,mert 4-5000000 ft.-ra tehető az az összeg amit éves szinten le tudnak rabolni a “MI DUNÁNKBÓL”összvissz 2 km-es szakaszon!!!
  Kedves halbarátok!El lehet képzelni mi lesz 10 év mulva ha ezt hagyjuk!

 8. A paksi halászati szövetkezetnél egyszer egy kisszerszámos halász megkérdezte,hogy miért ilyen drága (100000 ft.) az engedély egy évre!
  A válasz ennyi volt”azért,mert tudjuk,hogy az engedély csak alibinak kell a rabsickodáshoz”!…Tehát a szövetkezetnek letesznek egy százast és azok tudtával sima az ügy!

 9. Igy igaz ahogy mondjátok,több milliot lopnak ki a dunából,és nagyon jól meg élnek,úgy ,hogy nem kell el menni dolgozni sem.Az a sok hal amit kilopnak a dunából,a tisztességes halász kárára válik,mert nem tudnak halat fogni,csak fizetik az engedély árát!!!!!GONDOLKODJATOK!!!!!!!!!!!!!

 10. Változások kellenek a halászati szabályokba ! Legalább ívásidőkben rendeljenek el halászati tilalmakat! Nem igaz,hogy nem lehetne megszorítani ezt az egészet! Felfoghatatlan,hogy a mai világban,ahol minden kis kihágásért megrángatják az embert,az orvhalászokat hagyják nagytételben lopni! Évtizedek óta! Így ne csodálkozzunk ha ebben látják a legjobb és legnyugodtabb kereseti lehetőséget! Soha nem fogják abbahagyni addig, amíg hagyják őjket tevékenykedni! Nagyon rossz,hogy mindenki tudja az adott területén kik az orvhalászok,de nem tehet senki semmit a jelenlegi törvények értelmében addig,amíg tettenérés nem történik!Tettenérés pedig minden századik vagy ezredik esetben van!

 11. Milán, írtad, hogy a legnagyobb rabsicok a halőrök. Írd be a nevüket is, meg hogy mit csinálnak! Erre is kiváncsi lennék! (Még nem halottam róluk rosszat!)

 12. Úgy látom a “halász” probléma nem csak a Tiszán probléma,de bármerre já-
  rok,beszélek emberekkel mindenütt az ! Törvényesített rablás,adócsalás !

 13. Szoval itt ezek az emberek orvhalászok? nem-szerintem nem! itt csupán irigységröl szol az egész! mert akik jellentgetik ezeket azok mind igazi Wamzer! az még hadján,de féltékenyek rájuk….érdekes ha ők fognának ilyen állitolagos mennyiségü halat akkor jellentgetnék e egymást! a rosszindulatvan bennetek! az tuti!!! amugy olyan vesse az elsö követ aki tilalom ellenére nem tett el olyan halat amitt éppen nem szabadot volna! ja igen mennyiség?! baromság mert ha ez igaz lenne akkor már régen Jacktokkal járnának halászni…szoval kicsit gondolkozunk miellött rágalmozodunk!! és még irnák de ezt a nyomda festék nem birná…hogy miért? azért mert a féltékenység és a rosszakarat határtalan!! asszem ennyi…Wamzerek…

 14. gombaölö–tévedsz,én még soha nem halásztam,söt még nem is pecáztam…na de rágalmazni lehet!!! viszont bizonyitani tudja e valaki,azt hogy ezek az állitások igazak-e? nem valoszinű! mert aki tudná ezzeket a koholmányokat bizonyitani azazt jellentené hogy ő is ott volt ezeknéél az állitolagos halászotaknál,na és ez mitsem bizonyitana jobban hogy ő maga is egy igazi rabsic! persze ha ezek az Úra azok e egyáltalán! mert egy pletyka és koholt vád azt hiszemnem bizonyit semmit! ha én volák valamelyik monogram akkor feljelentést tennék hamis vád,és rágalmazás ellen! szoval,az állitolagos “mentsük” aDunát és ne engedjük halászni többet őkett azt hiszem ő az igazi rabsic!!!csak féltékeny mert elgurult a gyogyszere!

 15. Megkérdeztünk ott helyben pár embert,hogy tudnak-e róla mibő élnek az említett egyének!
  A válasz egyszerü volt! Halászatból!
  Azt is elmondták,hogy ezt ott mindenki tudja!…
  Olvasd pontykárász hozzászólását!!!

 16. Azért a dunára mennyetek le mielött ilyen okosságot irtok,hogy itt mindenki ilyen becsületes halász.Csak nézzetek körül mennyi változás történt azóta,hogy van ez a fórum,és lehet hozzá szólni!!

 17. Milyen gyógyszerre gondolsz király???Üvegesre????Ha nem pecázól,meg nem is halászol honnan tudod mi az a rapsickodás?

 18. akkor feljelentést tennék hamis vád,és rágalmazás ellen! szoval,az állitolagos “mentsük” aDunát és ne engedjük halászni többet őkett azt hiszem ő az igazi rabsic!!!csak féltékeny mert elgurult a gyogyszere!

  Milyen hamis vád és milyen rágalmazás? Csak nem gondolod kedves barátom, hogy egy felkészületlen bagázs vagyunk? annál kicsi több, nem most kezdtük! Látom nem vagy járatos a témában. egyébként divat széthordani az országot manapság, és nem bűn halat lopni, mert már régóta csináljuk. Érted? Lopni bűn! És nincs apelláta, halat lopni is bűn!! ITT NEM A BECSÜLETES HALÁSZOKRÓL ÉS HORGÁSZOKRÓL VAN SZÓ! Ne általánosíts! A feljelentésedet meg nagyon várjuk ha úgy gondolod és állunk elébe!

  • Lopni Bün?! tény de hamisan vádaskodni is az!!! na és olyan dolgok után menni amitt egy-kétt haragos találki és ezután megy a sok szegény emberke! Feljelentés? na és kinél? és mitt? azt hogy sorakozak a sok Wamzerhez??? nem.nem abbol van éppen elég!! azt mondod hogy ti arra fele kérdezösködtök? ezt nem hiszem!! amugymeg miért nem a monogramosokat kérdezitek meg?? vagy talán fél oda állni eléjük a hamis rágalmazo? vagy csak éppen nincs vér a pöcsében? mert hát ha igaz is lenne amitt állit,vagy állitanak-akkor ennek nagyon vizhangja lenne,és ezt az igazi szervek tudják hogy ez csak egy rossz akkaro hamis gusztustalan rágalmazása!!!

 19. Kapni fogtok a pofátokra rabsicok, akik meg védik őket azok húzzanak el a balféken! egyszerűen nem értem miért véditek őket! Bekaphatja az összes, na pápá!

 20. Már fejben biztos számolgatják a májusi pontyokból,márnákból,harcsákból
  bejövő ezreseket!
  Ki az a hülye aki elhiszi hogy a keszegekre fognak a májusi tilalomban is ugyanúgy halászni!

  • nagy?? azt hiszem a te okoságod igazán véges! amugy meg ha nagyrol kezdünk beszélni akkor neked sem kell messzire menned mint hogy megkérdezed a csajod és az elmondja mennyire vagyok nagy!!!

 21. Nagyon igaz ez a történet,mert Uszódtól 10 km-re is híre van annak hogy ők hal nagykeresdkedést üzemeltetnek!

 22. én kb 10km-re lakom uszodtol.de eddig nem is hallottam ezekröl a nevekröl! most persze joggal kérdezhetik akkor miért védem őket? vagyis az állitolagos rabsicokat? csak azért mert a koholt vádak és a rossz indulatu pletykán kivül semmit sem hallottam,de ezt is csak párhete.igaz itt olvastam elöször roluk! szoval ha ők azok lenének mint aminek állitják őkett akkor miért nem hallani azt hogy megcsusztak vagy valami ilyesmi??szoval a felháborodásom ezért ilyen!!! mert igazábol a vádaskodáson kivűl én még semmi konkrétumaott nem hallottam!

 23. Azért mert nem tudsz róla, attól még megtörténhet és csinálhatják is! Mennyit jársz a vízen? Mennyit időt töltesz horgászattal? azért mert valamit mindannyian nem látunk attól még megtörténhetett. de a másik fele, ha nem igaz akkor miért nem jelentkezik az illetékes, akinek szerintem a fülében jutott a dolog már, hogy alaptalanok a vádak? Ugyan úgy kap lehetőséget, hogy tisztázza magát, mint bárki más! Mindennek van valami alapja, mert azért ilyent kitalálni szerintem dőreség, egy módon tudja magát tisztázni az aki szerepel benne, úgy hogy ír egy mailt és elmondja a saját verzióját. Csak akkor derülnek ki a dolgok ha beszélünk róla! És itt ezt tesszük, mert elég volt a hallgatásból, meg abból hogy senki sem emel szót az ügyben! Szeretettel várjuk az illetékesek jelentkezését!!

 24. Még valami! Nem a monitor mögül óberkodó emberek vagyunk, van akinek ez a munkája, azzal foglalkozik többek között hogy ilyen ügyeket vizsgál! Nem valami tízen éves bloggerkedő emberek hirdetik az igét, hanem olyanok, aki meg van győződve arról, hogy lopni bűn, halat lopni bűn! Az egyesületünk is erről szól, sokat áldoztunk és fogunk is áldozni arra, hogy ezek az állapotok megszűnjenek, mert elég volt abból, hogy mindenre van kifogás, a lopásra is!!

 25. „21. § (1) Állami halászjegy vagy horgászjegy nem adható ki annak a személynek
  d) aki a 23–24. §-ban foglaltak szerint tiltott eszközzel vagy módon halászik vagy horgászik,
  (3) Az állami halászjegy vagy horgászjegy kiadása megtagadásának (1) bekezdés szerinti időtartamát a halászati hatóság AZ ESET ÖSSZES KÖRÜLMÉNYÉRE – így különösem az érintettek érdekei sérelmének körére,SÚLYÁRA, A JOGSÉRTŐ ÁLLAPOT IDŐTARTAMÁRA ÉS A JOGSÉRTŐ MAGATARTÁS ISMÉTELT TANÚSÍTÁSÁRA, A JOGSÉRTÉSSEL ELÉRT ELŐNYRE – tekintettel határozza meg.”

 26. Reméljük,hogy a halászjegyeket kiadó egyesület is olvassa ezt a fórumot,és mérlegel,a következő halász engedély ki adásánál!

 27. Ha a HTSZ. úgy látja,hogy esély van arra,hogy az illetők a korábbi orvhalászatukat,orvhorgászatukat tovább folytatják,megtagadhatja az engedély kiadását!
  Sőt…………!!!!!!!!!

 28. többet járuk vízen mint gondolnád! imádom a természetett,sőt ezen belül a Dunát! néha még este is lemegyek és leűlök,nézem a vízet és gyönyörködök a szépségében! ismerem az embereket vagyis a monogramokat! és éppen ezért gondolom azt hogy ez kitalácio és aegy rossz indulatu ember koholt vádjai! lopás bűn!!! tény de mások lejáratása meg etikátlan és gusztustalan! szoval sok olyan dolog van amitt ti csak hallomásbol tudtuk vbagyis azt hiszitek hogy tudjátok! én megszemélyesen! szoval ezért épen ezért fellesleges ebböl vitát nyitni!!!

 29. “én kb 10km-re lakom uszodtol.de eddig nem is hallottam ezekröl a nevekröl! most persze joggal kérdezhetik akkor miért védem őket?”—-Most akkor hallotáll,vagy sem Király,figyelj oda mit irkász!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. Rabsicoknak!
  Ha a közeljövőben is ezt a mesterséget akarjátok űzni,üzenem hogy,sok ellenséget fogtok még szerezni mindenki ellenségetek lesz!!!!!Méghogy rágalom?A vélemények magukért beszélnek nem érdemes védeni őket bűnpártolók végetek!!!!!Balfazsok

  • Ennek a királynak az utolsó megnyilvánulásábol mindenkiben tisztázódott,hogy ez,aki királynak nevezteti magát itt a fórumon nem más mint az egyik elítélt a három közül!
   A helyesírását nézve az amelyiknek kevesebb iskolája van!

 31. Sok-sok kárt okoztak a Dunának a becsületes halászoknak,horgászoknak a htsz-nek eddig is!
  Már jó lenne ha befejeznék!
  De nem fogják befejezni mert a pénz hajtja őket!…Remélem a megszégyenülésbe!
  Ha ez nekik még nem elég szégyen!
  Meg azok az orgazdák akik vásárolnak tőlük!
  Igen is,kedves vásárlók pártfogók,meg inkább kussolok mert jó fejek,a ti bűnötök sem csekélyebb súlyú!
  Ugy is csöcsre szaladnak egyszer mind!

 32. Ezeknek teflonból van a bőr a képükön,hogy nem ég le.”” De nem fogják befejezni mert a pénz hajtja őket!””Igy igaz ahogy irtad.

 33. Meszesi K.D.vendéglő Halászcsárdák egyéb csárdák itt és ott Bajától Földvárig mind elővigyázatlanok vagytok,ezért befoghatók vagytok!…..
  Ja ,igen!……Nem kell a mellészöveg!……

 34. Már hütöládájuk is van,azt hiszik milyen menök ott virit az uszályon azt várják,hogy mikor irnak róla,lehet hüteni a halakat

 35. na még most sem álltok le!!!?? mert iirigy semmit érö majmok vagytok!! ja igen van eg yember a csikes na az igazi órvhalász!!! és a fia mellé buj! mert rendörnek készül! de nagyobb tolvaj mint bárki!!!! a Király voltam!! nyaljátok ki a seggggggeeeemmmm!!!!!

 36. na még most sem álltok le!!!?? mert iirigy semmit érö majmok vagytok!! ja igen van eg yember a csikes na az igazi órvhalász!!! és a fia mellé buj! mert rendörnek készül! de nagyobb tolvaj mint bárki!!!! a Király voltam!!

 37. azt sem tudjátok kik ezek. Szerintetek akinek több száz millás uszályai vannak az a halbol él?Én ott lakom azokon a hjókon még horgászni is szoktam. A rendőrség sűrűbben jár oda mint az utakra akkor ők miért nem látnak semmit.? a rabsicok kiskomáim a melegvíznél Húzák a gerbjét meg lefizetik a jardokat ezért mondta a milán azt h ők a legnagyobb tolvajok.

  • Legalább ha megfogják,megnyugodhatunk,mert lesz miből fedeznie a sok százezres büntetést!
   Ugy látom az adóhivatal részéről is lesz itt megvitatni való dolog!
   Ilyen észjárással nem csodálom ha egy hajón laksz!

 38. Milyen”akinek több száz millás uszályai”vannak?????Déneske,láttál már hajót???Mert ha igen akkor meg tudnád különböztettni az ócska vasat,meg a több száz millás hajót.De van ott még két emberke azoknak is több száz millás a bringájuk????Dénes???????JAJJJJJdehogynem ismerik ezeket az embereket

  • mennnyyyéééééééémááááááááá! te droid vagy,ez tuti! na de az is tuti hogy valami irigy emberkének vagy a rokona! márha magad is nem egy irigy emberke vagy! igaz az ember szó sok egy hozzád hasonlo majomhoz! irigyvag yés ennyi! sőt irigy mindenki akinek nincs ekkora szerencséje! luzerek!!!!

 39. Na még annyit luuuzerek ha eddig loptáka halat akkor mi van mret ezutánn is fogják,mert gyengék vagytok és irigyek!! nem tudjátok őket megfogni mert okosabbak és ha jön ellenörzés addigra már tizták a hajók!ojanok veszika halt akikkel nem ajálatos szorakozni,probáljátok mcsak meg!!!!

 40. Hé királyka,tanulj meg írni először,nem irigy itt senki te veszed csak személyes sértésnek a fórumot,valószinü,hogy te vagy az egyik,akiről szó van,meg az a fenyegetőzés,–hogy próbáljátok csak meg,nem ajánlatos,ajaj be van szarva mindenki,mert mi lesz akkor királyka,vagy király kisasszony vagy,nagy okos??????????????

 41. SAJNOS EZ A FÓRUM EL KELL MONDJAM NEM HOZTA MEG A VÁRT EREDMÉNYT AZ ÉRINTETTEK ORVTEVÉKENYSÉGÉVEL KAPCSOLATBAN!
  ATTÓL,HOGY EGYMÁSNAK BESZÓLOGATNAK (ISKOLÁZATLAN,BUNKÓ,MOSDATLAN ORVHALÁSZ MÓDJÁRA)MÉG UGYANÚGY PUSZTÍTJÁK A KÖZVAGYONT!
  SZÓVAL SEMMI NEM VÁLTOZOTT,CSAK ANNYI,HOGY MÁS MÓDSZEREKHEZ FOLYAMODTAK!

 42. Sok minden elhangzik itt a fórumban, de küldjetek már pár fotót, ne nekem kelljen lemennem oda 1-2 fotóért! Közösen kell összefogni, nem egymást szapulni emberek! A cél lebegjen a szemetek elött, mert amíg itt marjátok egymást, addig ezek szétlopnak mindent! Görbüljön mindenkinek!

 43. Irigyellek bennetek antirabsicok! Miért: vas megyében voltam halőr és a fiam is 2010 Augusztusig, a vas megyei horgász szövetség ügyvezetőjének közbenjárására töröltek bennünk a halászati őrök listájából! Tették ezt azért mert egy 2009 évi ellenőrzésünk/közös rendőri/ során az ügyvezető úr egyik barátja engedély nélkül horgászott,az ügyvezető engem utasítgatott,hogy nézzem el! Erre én nem voltam hajlandó és nem engedtem meg,persze erre az lett a válasz hogy megvonta a megbizási díjam,/ rabsicnak meg fizetik,persze ő megvehető/ezek után én természetesen lemondtam a hatalmas üzemanyagköltségtérítésről/egy ellenőrzés a rámbizott területen közel 175 km. mindezért havonta 8000 és 15000 ft. közötti összeget kaptam attól függően milyen lábbal kelt!/ Tette ezt annak ellenére ,hogy a közel három év alatt 37 orvhorgászt fogtam 133 db. engedélyt váltattam ki, 2009-ben az árvízek után több tízmilliós tételben mentettük saját költségemen az ártéren rekedt ívadékokat,amiket csakis és kizárólag az eredeti élőhelyükre a folyókba tettük vissza,és nem úgy mint eggyesek és vezetők is! akik elvitték az ártérről a halakat. A kamerámmal filmeztem az ártéri ivadékmentés egy részét, bizonyitás miatt, valamint elötte lévő évben a paducok ívását is lefilmeztem a pinkán,ezeket elkérték és filmjeikhez felhasználták mindenféle engedélyem nélkül! Még személyességi jogokat is sértettek vele, ezeket felhasználták mindenféle fórumon,ezzel dicsekedtek közgyüléseken de úgy hallottam még országos fórumon is! Persze igérgetést és átverést azért kaptam tőle! Ezt egy levélben le mertem írni,ezért lett ez a szankció, csak azt nem értem,hogy a fiam nem tett ellenük semmit csak ingyen és becsülettel dolgozott! Persze az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy annak az egyesületnek vagyok a titkára akiket kiizártak a vasi szövetségből mert azt mertük tenni amit jelenleg tesz az ügyvezető úr/lásd:paksi platform!/ minő érdekes az élet!

  • Soos Jani!
   Érdeklődve olvastam beszámolód, de a végére elvesztettem a fonalat.
   “mert azt mertük tenni amit jelenleg tesz az ügyvezető úr/lásd:paksi platform!/ minő érdekes az élet!”
   Mi ez a paksi platform?

 44. Aki szeretne többet megtudni a vasi dolgokról annak ajánlom a Vasi vízek honlapot /nem vasi vizeken, hanem csak vasi vizek!/

 45. szoval ez egy olyan forum ahol szídják egymást az emberek!! ez nem helyes! van egy közös cél!! mégpedig az uszodi rabsicok elkapása! én uszodon élek,szeretem a vízet de soha nem pecáztam,horgásztam! de igen is halom azt hogy ezek az emberek mennyi halat lopnak ki a vízböl! árulják,vagánykodnak vele! szoval iagazi törvénysértök!! pláne Gy A,,,ez csak siránkozik,igaz nincs munkájuk hiszen ott is átgázolnak mindenkin,mint a dunán ..vagyis aki nem áll be a sorba azt kikészitik! pláne a drága felesége!! igaz ő most fogyott néhány 10kilot! ja igen volta lopot halbol pénz gyomor gyűrűre! itt a faluban azt mondják! györi-kasi ments tölük vagy kicsit durvábban csapd agyon!! kérdezetek—hiszen itt élek!!!

  • Ha ott élsz próféta akkor te biztos le is tudnád írni,hogy kik lehetnek a vevők és a kapcsolataik,mert őket is nyilvánosságra kell hozni,és mi óta és milyen módszerekkel csinálják a rabsickodást,van-e más bevételi forrásuk!
   Ha tudsz neveket csak monogrammokat írj,így nem sértesz senkit és semmmit!

   • igen tudok vevöket!! nem sértek én senkit! hiszen itt az egész falutudja hogy ezek mitt csinálnak! gy.a-egy ideje ebböl él-hiszen behalt a hajozás! k.g régotta ebböl él! s.t igen ő is !! nyugodtan kérdezetek még segitek is a hatoságoknak! keresetek meg!! miért teszem?? mert gusztustalanok!!! sok-sok-olyan dologvan ami itt történik de senki nem tesz semmit!!!

 46. “paksi lakos”-nak írom a Sikeres Sporthorgász V.évf.2010.Augusztus 8.-i száma közölt egy cikket “a paksi platform”-ról. Lényegében ők a MOHOSZ ellenzzéke, míg a Vas megyei szövetségben a mi egyesületünk vállalta ezt a szerepet,de többet megtudhatsz a http://www.vasi vizek.hu oldalon /nem vasivizeken hanem csak vasi vizek!/

 47. szia proféta.engem érdekelne a sztorid teljes története egy ujságnak dolgozok és megirnám.feltudjuk venni a kapcsolatot valahogy?

  • igen!!! köszönöm az érdeklödést! de ahoz hogy seggitsek megkell tudnom hogy nem e ezek az emberek közé tartozol! vagyis adj egy elérhetöséget!!!bocs az ovatoságommért, de nem akarok magamnak gondot! és a rabsicok közöl az egyiknek a felesége nagyon gusztustalan!!én meg itt egyedül vagyok és valoban kicsit tartok töllük!! nagyon komoly helyre ellér a kezük! vagyis csak gy-a-feleségének! gusztustalanul átgázol mindenkin,szoval csak akkor seggitek ha megbizonyosdtam arrol hogy nem közzéjük tartozol!!rendben van igy?!!

 48. Próféta! bond reni helyesírására ránézve nem egy újságíróéhoz méltó!!!
  Inkább egy IQ szegény királyé!!!
  De hát ez itt is olyan vesztes,mint a való életben!!!
  Egyébként mit is tenne veled a király??Meg miért is?? Erre értelmes választ nem is tudna adni!!! Mondom,ÉRTELMEST!!!

  • ki az iq szegény te gyökér? én titeket védelek! te majom! de tudjátok mitt intézéteka dolgokat ahogy akarjátok!!! rossz majmok!!

 49. trioband.aki egész nap a gépel az este nem fogja a helyesírást nézni. más anyukáját ne szidd!! Köszi, én sem szeretem…

 50. Ha ennyire se adsz magadra,kkor te egy link,hiteltelen,semmit érő önjelölt firkánsz vagy!
  A történet lényegét mindenki elolvashatja itt és még máshol is!
  Te a király nevezetü bűnöző vagy ami mindeki számára egyértelmű onnan,hogy a királyra tett megjegyzéseket személyes sértésnek veszed!

 51. Hallottam erről a oldalról olvastam a cikket és meg kell mondjam ez mind igaz de ez csak a jéghegy csúcsa!_Húúú nagyon régóta mindig is ezt csinálták,és ennyi idő alatt sok halat adtak el.Persze ugy hogy a tilalmakat ésa darabszámot méretet soha nem tartották be.de tényleg azért halászni hogy nyerészkedjenek az mocskosság a részükről!Van valakinek tudomása arról hogy hogyan lehetséges a piacon halat árulni mint kishalász?
  Mert egyesek ott is árulják!

 52. Üdv mindenkinek!
  Ma verették le a gödi dunát fényes nappal!
  Áll az ivadékokat szüretelik le. Megy a műtavakba.
  Bejelentettem a 107-re de ott nem ismerték az el halászat tényállást.
  Majd kapcsolták a Dunakeszi Kapitányságot ott hezitáltak, hogy esetleg küldjenek egy járőrt (kocsival félcipőben ) de aztán feladták.
  Tovább szívóskodtam a 112-ön ott megtudtam, hogy nem tehetnek semmit . Erre pióca módon érdeklődtem, hogy esetleg tudná-e kapcsolni a vízirendőrséget.
  Igen tudta ott azonnal intézkedtek. HALADÉKTALANUL FELVETTÉK AZ ADATAIMAT és .
  kelt: 2010. október 9. Magyarország (az Európai Unió tagja)

 53. Aki halat akar venni az keresse az uszódi rabsicokat!Nem kell sorban állni sem,gyors kiszolgálásés és rendelés felvétel is van.Érdeklődni a hajónál vagy telefonon.

 54. Törzsvásárlóknak engedmény,és nekik még annyit,hogy nem kell beszarni semmi nem változott,minden megy úgy mint régen!!!!!::::…..

 55. Nem hallani rólatok rabsicok,talán meg javultatok?Ugy hirlik az 1gyiket kivonták a forgalombol,mert + 5varsával yomta az ipart!!!!50ropi bünti 5000 ezrével 10honap,szegényke!!!császtok irjátok a veleményeket

 56. jolteszik valamibol nekik is elni kel ijen vilag van keves a munka es a penz is.mindenki ugy keresi meg a kenyere valot ahogy tuja.tob volna a fizetes oksem reszkiroznanak. en ezert oket nem itelem el.50 evel ezelot halaszhatok,akor senkinek sem hianyzot a hal

 57. sziasztok.Meszes,Baráka környékén nincs hal a Dunába.levillanyozták az egészet.Sőt minden nap villanyozzák.A rendőrség sehol sincs.Csak az ártatlan horgászokat igazoltatják néha amikor megjelennek.

 58. Mi a mai napig a hivatásos halászati őrökkel járőrözünk a duna főv szakaszán, szedtünk fel a hidak között hálót is aminek az egyesület nagyon örült és szeretne velünk hivatalosan együtt működni!
  Tehát van értelme az ARME-nak én Pesten lakom de elnézek arra.

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s