6 comments on “Tiszajenői állapotok

 1. Mi az,hogy fenyegetőzik m.f@sz pali
  Ne féljetek tőle! Azért fenyegetőzik mert tudja,hogy neki van félnivalója!
  Aki pedig tilosban jár az nem pattoghat!
  Különben meg ti többen vagytok,fürdessétek már meg,de nagyon keményen
  a többség fog győzni!

 2. Sajna a fejétől bűzlik nem csak a hal, hanem a Mohosztól kezdve sok-sok szervezeten át minden. Amíg “odafent” nem lesz érdembeli változtatás, addig nekünk nagyon nehéz lesz szembeszállni ezekkel a senkiházi-cibakházai félékkel! Nem kell beszarni ezektől, oda kell állni, minél több jóérzésű embert magunk köré állítani és nyugodt szívvel lefényképezni, majd feljelenteni ezeket! De tudjuk, hogy a MI időnk is eljön/eljött és üzenem a halrablóknak, hogy nagyon rá fogtok b…ni!!! p

 3. Sziasztok! Mi szombaton voltunk Algyőnél. Varsás-hálós rabsicot ugyan nemláttunk, de a “becsületes” helyiek valahogy pont véletlenül a vizirendőrök érkezése elött elpárologtak. Minket mondjuk az a része nem zavart, hogy egyedűl maradunk a parton, de megjegyezném, hogy a rendőr úgy forgatta a horgász igazolványunkat, mint aki csak az oktatáson látott ilyet, fényképen, úgy tíz évvel ezelött. Jó lenne, ha nagyobb erőt, és szándékot tudna az állam felmutatni ezen kincseink védelmében, mondjuk a honvédség gyakorolhatná a dzsungelharcot, tűzparancsal megfűszerezve, hogy ott a helyszínen baszcsikázzák meg ezeket a szaralakokat ólommal.

 4. Nekem van engedélyem becsületesen betartom a törvény minden szakaszát van horgász engedélyem meg minden de ez nem állapot kimegyek horgászni minden alaklomal 4 úszót hagyok ott ilyen köcs*** fa***fejek miatt. Ez ellen kell valamit tenni mert idáig a jenői szakaszaban egy 18 kg pontyánál meg egy 15kg harcsánál nem fogtam nagyobbat ja és rádásul nem tudom miért de telli van törpeharcsával öcsém belenyult és a kezével kb 40 db kicsapott <-Keveset írtam na mind1 .

 5. Palibácsit ismerem és teljesen televan a tököm azzal hogy horgászhelyekre teszi a varsáit…
  A kŐrösi-érben nemegyszer láttunk 13 db ! varsánál többet (a torkolatnál ami rendszeresen látogatott horgászhely).
  Nade kérem ienen felháborodni h kiszedik a varsáit?!
  Kiaz az ember aki pl megteheti hogy egy 1500-2500 ft os Rappalát vagy wobblert bennhagy a rohadt varsába(mikor beleakad én személyszerint kiszedem mert nincs annyi pénzem hogy neki is vegyek”)mivel a varsájába akadt így az övé lenne mikor kiszedi…pff
  Van engedélyem lassan 5 éve folyamatosan de a vádak palibá ellen igazak,és ezt nemcsak éntudom így hanem a Tiszajenei horgászok is..
  Az összes horgászhely televan a szarjaival haezt olvassa tudjameg hogy amíg nemtartjabe a szabályokat nejárjon a szája ha a varsái eltünnek:)
  Viszlát.

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s