6 comments on “Gyékényes másik arca

 1. Kedves segíteni akaró antirabsic ! Ha már ennyi mindent tudsz,akkor mért nem keresed fel a Horgászegyesület vezetését, hogy mind ezt elmond személyesen nekik. Megdöbbenve olvastuk, hogy titkos telepítések vannak a vízen, jó lenne ha mi is tudnánk erről. Mert az egyesület telepítését 2 héttel előtte a honlapon meghirdettük/most is fent van/ és a horgászjegy árusító helyeken ki volt függesztve, így erről tudtak a tagok. A motorcsónakhoz csak annyit, nem mi adjuk az engedélyt ki és nem is értünk vele egyet, de mi nem vagyunk hatóság,hogy megbüntessük,de minden esetben értesítjük az önkormányzatot,ahol az engedélyeket kiadják.
  Mi csak a halászati joggal rendelkezünk. A zsebre dolgozó halőrök nevét kérem közölni és az Önét is,hogy megfelelő helyen tisztázni lehessen a helyzetet.Megjegyzem csak egy halőr rendelkezik eladható horgászjeggyel, a főeladó helyek a benzinkút és a Kobra üzlet
  A kapitális halakat nem a vezetőség adja el,hanem a mohó semmit sem kímélő horgász. Ezért vezettük be,hogy a 10-kg feletti pontyot vissza kell helyezni a vízbe !
  A beírás alapján kételkedem az antirabsic szóban, inkább a szöveg alapján egy sértődött egyénről van szó.
  A következőkben erre az oldalra felhelyezzük három évre visszamenőleg, név nélkül az elfogott hálózókat,és a horgászengedély nélkül horgászó személyek fényképét, hisz rendelkezünk vele. Továbbmenve az összes kiszedett háló fényképét.A napokban tartunk nyilvános hálóégetést,melyet előtte meghirdetünk.
  A kihelyezett fényképek alapján had lássák meg ki a rabsic.
  Végezetünk megköszönünk minden segítséget és kérjük,hogy leplezzék le
  a rabsicokat, készítsenek fényképet, rendelkezzenek megfelelő adatokkal,hogy eltudjunk járni velük szemben. És megjegyzem,hogy a 6 bottal horgászókat is fényképezzék le, mert így a természetes és hihető.

  A segítséget előre is megköszönve: Üdvözlettel Mogyorósi István HE.Gazdasági felelős.

 2. Más a múlt és a jövő! Hogy mi volt és mi van most az két dolog, mi csak azon dolgozunk, hogy az igazság kiderüljön. Az hogy pellengérre állítjuk őket, mint a többi cikkben is, ha olvasta őket! Sértődöttségről meg szó sincs! Az sem biztos, hogy Ön ha úgy tudja minden rendben akkor az úgy is van, személy szerint ismerek olyan embert, aki évek óta engedély nélkül horgászik, de a kutya sem szól neki. Végül nem velünk kell hadakoznia, hanem a rabsicokkal és azokkal a horgászokkal akik meglopják saját magukat. Igen is van 6 botos peca és mutyi napijegy mert, ez olyantól származik akivel megtörtént. De maga is tudja gondolom, hogy amit nem lehet bizonyítani az meg se történt. Tehát minden rendben ez ügyben! A másik fele, amíg körbe nem jártunk mindent ebben a témában, addig semmi sem lesz leadva, mert mi sem vagyunk hülyék, hogy akár egy személyes sértődöttség alapján bárkit is oktalanul megvádoljunk. A hálóégetésről, rabsicokról várjuk a képeket, küldje be és kitesszük őket. A 10 kilón felüli halak visszaengedését milyen módon ellenőrzik? Szeretnénk mi is mindenhol ott lenni, de mivel nem tudunk így sokszor a becsületes horgászok szolgáltatnak információt a visszaélésekről. Ez egy közös ügy , remélem Ön is így gondolja! A napijegyekkel kapcsolatban, ha rá van írva valamire hogy mennyibe kerül és áthúzzák majd egy másik összeg kerül rá, ami kisebb, akkor azt minek hívjuk? Illetve adnak e ki önök fénymásolt napijegyet? De csak azt tudom mondani, hogy a dolog komplex, ha tiszta lesz minden a részleteket elolvashatja az oldalon! Tiszteletem!

 3. Tisztelt Antirabsic ???
  Most utoljára írok, és válaszolok a megjegyzésére.
  Ha valaki tud egy bűncselekményről és nem jelenti, Ö is bűntárssá válik.
  ” Ha évek óta tudja, hogy valaki engedély nélkül horgászik és a kutya sem szól neki, hát akkor itt az alkalom,hogy most vagy a képét, vagy a nevét közölje velem. Nem kell ezen az oldalon, elég ha telefonon felhív és megmondja az illető nevét. Az alapján tudom eldönteni,hogy van vagy nincs engedélye.
  A másik, milyen hülye ember az aki a napijegyen szereplő árat áthúzza és kevesebbet ír rá. Az elszámolásnál a hiányt Ő fogja pótolni.
  A napijegy Szigorú számadású nyomtatvány, kartonozott és a Nagykanizsai Nyomda készíti./Érdeklődhet,mert most is van rendelésünk/ Itt is kérem a nyomtatvány számát,idejét és aláíróját.
  Megjegyzem nincs fénymásolt nyomtatvány !!! Kérek mintát, ha talált !!
  A 10 kg feletti halak visszaengedése, több esetben csak a horgász lelkiismeretén múlik,de a napokban is három esetben hívtak a fényképezéshez és a hal visszaengedéséhez.

  A válaszában nem közölte a titkos telepítések időpontját és a végrehajtóját. A 6 bot helyet is írhatott volna pl. 7-et is. Kérem a fényképet, melyen rajta van a horgászó személy is. Ha ez megvan, akkor
  meghajtom a fejem és levonom a levonhatót,de addig kiállok az amúgy is nehéz feladatot ellátó halőrök mellett. Nagyon jó lenne,ha az Ö számukat bővítené, nem pedig elbújva névtelenül, galád módon vagdalkozik. Avval nem tudunk mit kezdeni, ha azt írja, valaki, valahol, valami mondott !!! És megjegyzem a becsületes horgász nem névtelenül teszi a megjegyzést,hanem előáll és nyíltan közli a tényeket a vezetőséggel. Ez az igazi segítség !!! nem pedig bujkáló,nevét nem vállaló antirabsic. A Közös ügyet csak egymással karöltve lehet végezni,nem pedig elbújva a háttérből, névtelenül !!!

  A továbbiakban mellőzöm e honlap megnyitását, sőt újabb rágalom esetén megteszem a szükséges intézkedést. Megjegyzem neve elhallgatása esetén is kinyomozható a beíró személye !!!

  Az egyesületnek van becsületes honlapja, a hálóégetést ott meglehet nézni.

  Üdv: MI

 4. A tények tények maradnak! A szeptemberi Pontyvilágban maga is olvashat erről T. Mogyorósi Úr! Nem hitetlenkedni kellene hanem rendet tenni végre Gyékényesen! Amit nem tudunk az nem is létezik? De bizány ám! Vagdalózik és közben nem veszi észre ki miért küzd!

 5. Visszajelzés: Gyékényes másik arca! Update! « ANTIRABSIC- Rabsic, rapsic, orvhorgász, orvhalász

 6. Szomorú voltam, hogy olvassa el a cikket Gyékényes és a ponty vett belőle, ez egy szégyen!. vagyok még szomorúbb, mint én szeretném halászni ott augusztus 2013. látom a Gyékényes honlapján, hogy van még néhány ponty 20kg + in there.could kérem, segítsen nekem, és mondd meg, ha ez igaz?. lehetne azt is kérem mondja meg, hogy hány nagy ponty került sor 2005 – 6, és ha úgy gondolja, hogy vannak bal gyekenyes.do emberek is hozhatnak nagy ponty től Gyékényes?. köszönöm az időt.

  i was sad to read your article about gyekenyes and the carp taken from it,it is such a shame!.i am even sadder as i would like to fish there in august 2013. i can see from the gyekenyes web site that there are still some carp of 20kg+ in there.could you please help me and tell me if this is true?.could you also please tell me how many of the large carp were taken in 2005-6 and if you think there are any left in gyekenyes.do people still take large carp from gyekenyes?.thank you for your time.

  sajnálom a rossz fordítást, és köszönöm you.I várjuk reply.my barátja az Egyesült Királyságban lehet lefordítani magyarról angolra

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s