10 comments on “ANTIRABSIC AKCIÓCSOPORT A RABSIC RÉMÁLMA!

 1. Egy valami maradt! Az hogy ők eleve kapálni mentek, eszközökkel, erről már volt info, hogy kik, mikor! Nem rávették hanem azért ment, de verebet dobbal nem lehet fogni! De sajnos tiltja igen, és ez a lényeg!!! Csak azt lehet aki azzal foglakozik, végül sajnálni kellene őket! egyébként tudtommal szőke, norvég doktorok voltak..

 2. Válaszom erre a következő! nem rávezettük csak így tudtunk a közelükben maradni és a szándékosság már fen ált! Így meggátoltuk őket a bűncselekmény elkövetésében! Amúgy ha nem így cselekszünk akkor futásnak erednek és szerintem a járőr sem szeret futni mint én! A védelem meg foglalkozzon a büncselekmény eszközével és magyarázatával!

 3. Kedves “pufajkás” ! Ő teszi a dolgát aminint olvashatod. Legyél te a példamutató sportos alkatoddal.
  Szeretnék olvasni tőled sikeres rapsic elfogást, felderítést.

  Elnézést, ha sarkosan fogalmaztam de tenni akarókat nem kellene jelzőkkel illetned.

  Remete apó

 4. Tisztelt Pártbizoccságielnök, látom ön nem nézi jó szemmel az egyseület munkáját, ennek oka, hogy valószínüleg ön már követett el szabálysértést, bűncselekményt, ami retorziót volt maga után. Fel hívnám a figyelmét arra, hogy az ocsároló szavakra, amit a tisztelt halőr felé invitált. Kedvét ez nem fogja szegni, sőtt inkább erősíti abban őt és kollegáit, hogy az olyan férgeket ( feltételezem maga is az) akik etikátlan módszerrel, engedélynélkül horgásznak halásznak, hogy végérvényesen megtisztítsák tőlük vízeinket. A cikkre térve, tudtommal a mai jogszabályok nem tiltják azt, hogy valaki lemegy a Duna parta azzala céllel, hogy tökéletesítse dobó technikáját. Az oylan embereket (pl. mint maga) csak sajnálni tudom akiket ez arra ösztönöz, hogy a halakat szabálytalan módszerrel próbálják meg megfogni. És ne aggódjon magának köszönhetően véleméynem szerint ZÉRÓÓÓ TOLERANCIA lesz és reménykedem abban, hogy egyszer egy akció során őn és tisztelt társai majd a “hálónkba akadnak”.

 5. Tisztelt pártbizocsságialelnök. A halászat, horgászat, vadászat az az élet része, és évezredekkel ezelőtt is az volt. Rájöttek arra, hogy a húsból több energiát tud hasznosítani a szervezet, mint a holmi bogyókból, gyökerekből. Tudja van egy olyan dolog amit táplálékláncnak hívnak és itt most mi állunk ennek a csúcsán. Gondolom ön ezekszerint vegetáriánus. A megélhetéshez kell. Higyje el, elég nagy probléma ez is az országban, hogy lopják a halakat. De ez még a kisebbik baj lenne. Csak ezek az emberek a tilalmakra fittyethányva szedegetik ki az ívó példányokat amivel természetkárosítást hajtanak végre és nem lesz természetes szaporulat. Felborúl a vízek biológiája, mert az államnak halakat kell telepítenie, és ezeknek a nagy része nemző képtelen, ebből az következik , hogy az államnak (vagy az éppen aktuális szakaszt kezelő HTSZ-nak) több és több halat kellene telepíteni a vízekbe ami ismét nagyon sok pénz. A képek pedig nem értem, hogy mért érzi nevetség tárgyának, Gondolom maga ezerszer jobban mutatna rajta mert Ön urram egy fotogén ember.!! Olyan mint egy fasz, csak kisebb.

 6. Na öreg be lehehet fejezni mert ha tovább fojtatja az a valójában 187cm 84kg napközis aki én lennék az letiltja az oldalról és kereshet vitafórumot magának remélem érthető és világos voltam! Ha viszont nem horgászik és csak van hogy legyen kérem hagya el az oldalt!

 7. Keressen lovasoldalt aztán kérdezze meg hogy mért jó ha plussz 50 kilóval terhelik a ló hátát meg 100-zal! jó köszönet

 8. Üdv Emberek! Hát ja mindenki nem lehet 120 kiló mint én, meg nem lehet az a melója mint nekem! A gyökeret kikapáltam, mert a kollégákat senki se sértegesse! Annak aki meg beszólt, az a szerencséje, hogy elég messze van tőlem! Nos a témával kell foglalkozni nem mással! A post lezárva!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.