11 comments on “Legyünk mi is kutatók!

 1. Elszomorító,és egyben felháborító ami a vizeinken történik.Nem tudom mit szólnának a rapsicok,ha rájuk is elektromos sokkolóval vadásznának.Súlyos ítéletekre lenne szükség,mert a jelenlegi ejnye-bejnye nem elég.Tavasszal egy közismert sporttársat csíptem meg,nemeshal nem volt beírva.Többszörös visszaeső,ennek ellenére 6 hónap eltiltást kapott.Az egyesület vizeiről.A Tiszán folytatta áldásos ténykedését.Ráadásul éppen az őszi telepítési időszakra kapta vissza az engedélyét,és röhög a képünkbe.Hát ez van. Üdv Társadalmi halőr

 2. A vak is látja, hogy az orvhalászok kezébe adnak egy (sajnos) hatékony eszközt. Magánemberként, mindenféle halászati engedély nélkül is meg lehet vásárolni, és az oldalukon részletes használati leírás is van…ez mind-mind arra utal, hogy kutatók használják a szerkezetet :S
  Remélem, lesz alkalmam valamikor rajtakapni és bejelenteni egy ilyen készüléket használó személyt. Undorító, hogy azokat a halakt, amelyekért például a horgászok sok időt, energiát, és pénzt belefektetve, sportszerűen megküzdenek, a rabsicok akár egy pillanatnyi áramütéssel kiszedik a vízből.

 3. A rabsicok nem csak télen dolgoznak ezt nem észre venni nagy baj.
  Nyáron szabadabban mozognak mert nem vadászik rájuk senki. Az elmúlt 8 hónapban halőrt nem láttam a környékünkön. A rabsicok meg szabadon húzzák a hálót a Dunán. Két három csónak + a halász akit ha megkérdeznek nem tud semmiről.
  A baj csak az, hogy rongyrázás az egész Antirabsic és Halvédők mozgalom. Nem lehet úgy valamit csinálni ha csak egy bizonyos időszakra koncentrálnak. Ezt a leghülyébb rabsic is tudja.
  Néha elcsípnek egy balekot és utána verik a mellüket, hogy mekkora fogásuk volt.Közben a nagy vadorzók szabadon vannak és röhögnek a markukba. Olyan halőrök járnak akik inkább más számot adnak meg csak el ne érd őket ha szükség van rájuk.
  Szégyen mindkét mozgalomra és a velük dolgozó halőrökre nézve.
  El kéne dönteni ki hova tartozik.!!!

  • Üdv! A véleményem az hogy csak beszélnek a horgászok is róla és közben nem érdekel senkit! Mindkét részről volt kezdeményezés a tömörülésre, de senkit sem érdekel csak a neten tudnak egyesek dumálni hogy így meg úgy…pont mint te. Az okosságot bárki meg tudja mondani… Próbálj meg fogni mindenkit, mutasd meg TE mit teszel ezért az egészért! Ha semmit akkor meg minek beszélsz a semmiről?…

 4. Jó kis cucc,de ez a samus már vagy 3 éve lejárt technika!Ettől jóval komolyabb hi-tech gépek vannak,amik jóval kisebb hibaszázalékkal dolgoznak,és szinte a markában elfér áramforrással együtt az embernek.Zsebből dolgozik,mindenféle feltünő kábelek nélkül!

 5. IRWAWE!
  Képzeld én cáfolom nemsokára hogy nem dolgozunk. Most van például ügyészségen pár feljelentés ami a nagy halak ellen szól és halőrök tették saját főnökük és fizetett kollégáik ellen! a végéről tudni fogsz! nekem például magasab körből megfenyegették a családom és az egyik munkatársam ami szép dolog mondhatom,de mi azért tevékenykedünk így is! az lehet hogy te ezt nem veszed észre de még este is dolgozunk mikor a halőr már alszik pesten keres meg és szívesen megmutatom mit csinálunk!
  Email:vadasz115@gmail.com

 6. Péter,az hogy olcsóbb relatív. a samus 728mp 1700000ft körül mozog,de jóval jobb a samustól egy Hans-Grass ami csak egy százas!Egy valamirevaló szonáros TFT kijelzős komolyabb kategória ,amit egy zsebtelepnek megfelelő nagyságú áramforrás működtet az 7500 Dollár -tól indul.Mondjuk aki hülye hozzá összetévesztheti egy jobbfajta Garmin 3D halradarral.

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s