8 comments on “STOP THIS MASSACRE – STOP THE UNGARIAN PEOPLE !!!-Part 02

  1. A képek legnagyobb részét elborzasztónak tartom én is! Az “olyan emberek” megérdemelnének egy 60-as fonott zsinórt a nyakukba, mert az már elbírná őket! De azért ne essünk már át a ló másik oldalára, szintén jó magyar mentalitástól vezérelve! Ha az engedélyben feltüntetett mennyiséget megfogja és annyira szereti a halat miért ne vihetné el?
    Még egyszer mondom, nem a rabsicokat akarom védeni, mert azok vesszenek mind!

  2. Sírni tudnék mikor azokat a gyönyörű harcsákat látom főleg hogy a pergető horgászat és a C&R híve vagyok!Ugyan azt kellene velük csinálni mint amit ők csinálnak a halakkal!

  3. Ezek a képek nagyon elszomoritoak 😦 harcsák sorba fellogatva pontyok stb…. ennek súlyoss következményei lesznek 2meg olyanokról is megalkotják a véleményt akik pl becsületes horgászok. nekem már az rossz pl ha grippel kell ki vennem egy halat ezek a képek mély nyomokat hagynak. de ha pl elkapok egu ilyen ember és szájánál fogva felakasztom engem ültetnek le komolyabban kell szigoritani az ellenörzéseket és a törvényeket rabsicoknak súlyos milliókat kelljen fizetniük.meg kell ovnunk a gyerekeinknek a természetet

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s