9 comments on “Tök friss! UPDATE Merenye

 1. Tisztelt Érdeklődők!

  Találgatások helyet, némi igazság tőmondatokban!

  2012.07.13-ra virradó éjszaka a Szigetvári rendőrökkel karöltve hallopást akadályoztunk meg.
  Kedden sajnos 8 db elment, mivel késve szerveztem meg a tetten érés lehetőségét.
  Pénteken viszont megtörtént a tetten érés ami 12 db halat jelentet, ezek a halak rendőrség által készített bizonyítékul szolgáló fotó készítése után visszakerültek a tóba.
  Fontosnak tartom azt is hogy kedden elvitt 8 db hal jövő héten kerül vissza.
  Fent emlitett halak visszakerülése esetén 240 kg összesen 20 db 12 kg átlagsúlyú hal eltulajdonítására került volna sor.

  Tettesek ellen akiket nem neveznék meg feljelentést megtettem!

  Kihangsúlyoznám hogy a horgászok, és a mi odafigyelésünknek köszönhetőnek ez előtt nem történ hasonló eset, és a mostani eset tanulságán egyesek remélem tanulnak, és igy a közeljövőben hasonló lopási kísérlet nem fog történni.

  Ez uton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak akik segítettek a tettenérésben, Szigetvári rendőrség, tettesekkel szemben, és melletük horgászó horgásztársaknak. és annak a technikai eszköznek ami egy hőkamera, ennek elhelyezési helyét nem adnám meg.

  Tisztelettel, Regős György Tógazda

 2. Vajon miért nem vagyunk meglepődve?
  Évek óta egyre gyakrabban jövünk el úgy a tavak (telepített) többségéről hogy egy árva kapásunk sincs 12 vagy 24 óra aktív horgászat alatt! A tógazda szerint ilyenkor vagy a horgász módszer,vagy az általunk használt csali,vagy az időjárás nem megfelelő !!Az ,hogy ritka a halállomány vagy az hogy gyenge a telepítés az szóba se jöhet!!!Főleg nem,hogy éjszaka meghúzzák hálóval és eladják más tavaknak tulajdonosok vagy a tógazda!!!!
  Üdv.Pálvölgyi László!!
  Természetesen “tisztelet a kivételnek” mert a többségben a normális,becsületes tógazdák vannak!!

 3. Miért ne menne a sok baromarcú műhorgász, aki ha az elvártnál kisebb hal jön azt agyonveri, összetapossa, visszabassza a vízbe (muszáj volt így írnom, hogy érzékletes legyen). Imádja az olyan helyeket ahol nem érvényes az Országos Horgászrend, ahol katyusaként használhat akár 6 bojlis botot is egyszerre (valamivel csak tele kell rakni a 2*3-as tartót.) A legolcsóbb sört vedeli aminek a dobozát szétdobálja vagy a vízbe dobja .Há mé nem raknak ki szemetest. Az, hogy visszavigye a kurvaannyába a szemetet ahonnan hozta, az eszébe sem jut.

 4. Most olvastam csak ezt, teljesen letaglózott… tavaly (is) voltunk túrán Merenyén, elhatároztuk minden évben meglépjük az évi 1hetes horgászatot, bármilyen messze is van, nagyon megszerettük. (köszönhetően a halállománynak, a segítőkész horgásznoknak/tótulajdonosoknak).
  Az év többi részében sajnos nem tudunk elmenni, csak 2-3 napra bp közeli vizekre, amiből egyet ki is néztem, de ha jól sejtem pont az volt a célpont, úgyhogy eszembe se jutna elmenni oda, ez egy hatalmas negatív reklám, remélem mindenki messze elkerüli. Természetesen nem említem meg a tavat, hisz nem tudhatom 100%-osan arról van -e szó…

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s