9 comments on “Rabsicok megkínoznak egy védett madarat-magyar természetfilm-Ti küldtétek…

  1. szerintem nem rabsicok mivel bottal horgasznak, a masik dolog meg az hogy beakadt a madarba a horog es csak ki akarja szabaditani.

  2. Aki ezt felvette, vajon miért nézte végig?! Miért nem értesítette a halőröket, természetvédelmi őrszolgálatot vagy a rendőrséget?! Így csak egy szemét felvétel, de hogy kik ezek és többet ne tegyenek ilyet …
    “… vétkesek közt cinkos aki néma …” Babits Mihály – Jónás könyve

  3. Nem tudom hol történt, de a hangsúly itt nem a rabsicon és a védetten kell, hogy legyen, hanem az állatkínzáson. A madár egy gólya, amit sérülten vízbe dobtak. Nem igazán tud úszni. Nagyon esélyes a pusztulása.

  4. Ha jól látom ez az eset a paksi Atomerőmű kifolyónál történt és tudomásom szerint bírósági ügy lett belőle.

  5. Aki azt mondja, hogy nem rabsic az konkrétan be is kaphatja!!!! Tudjátok amit ti csináltok az már gusztustalan!!! Tisztán látszik, hogy mi folyik ott és mit csinál az a retek görény!! Ha a környékemen ahol horgászunk tisztességgel, megszenvedve minden kapásért, meglátunk egy ilyen mocsadékot is, meg lesz a böjtje!!!

  6. Nem kéne elitélni ezt az embert nem voltál ott és nem tudhatod hogy-hogyan történt!!!!!! Én tudom és ez az alak igen is megkapta a büntetését!!! Ja és nem csak a cigány tesz ilyet szerintem,csak néz jól körül! persze nem azért ritka a magyar mert éppen azokat nem rakják ki ,vagy enye benyével ez el van intézve!! Énis járok horgászni és látam már magyar embert rabsickodni!!! Ennyi!!!

Szólj hozzá Te is!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s